Lancering 'Zen' op zondag 8 september
Nieuws

Lancering 'Zen' op zondag 8 september

Blok 1

4 Fonteinen, gelegen aan de Vilvoordse waterkant, krijgt er een vierde gebouw bij: Zen. Hier woon je weldra in een natuurlijke architectuur in balans met de omgeving. Met een park als voortuin en de Zenne als buur.

Kleinschalig gebouw met Urban uitstraling

Het kleinschalige gebouw telt slechts één woning en 23 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Het ontwerp van Zen is van de hand van architectenbureau Styfhals. De gevel wordt opgetrokken in hout; binnenin werd gekozen voor een industriële touch. Ideaal dus als je houdt van een urban uitstraling.

Blok 2

Genieten van rust en plezier

Op het dak komt er een gemeenschappelijk rooftop terras. Bewoners kunnen er afspreken, een boek lezen of rustig lunchen. Het wordt een prachtige plek om te vertoeven met de mooie zichten op het park, het water en het leven.

Een mooie extra troef voor de bewoners is de gemeenschappelijke ruimte met bijhorende keuken. Die zal multifunctioneel gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld om familie te ontvangen. 

Heerlijk voor fieters en voetgangers

In Zen stellen we het comfort van fietsers en voetgangers centraal. Er komen heel wat fietsenstalplaatsen op de begane grond. Bewoners kunnen hun (elektrische) fiets ook in de circulatiepasserelles of in hun eigen appartement opbergen. Daarvoor komt er een ruime fietslift.

Ook met het openbaar vervoer is Zen vlot ontsloten. Dankzij de bus- en waterbushalte sta je in een wip in een andere stad. Ook aan het treinstation geraak je snel. We voorzien ook deelwagens en -fietsen.

Lancering Zen op zondag 8 september

Mis de start van Zen niet! Kom op zondag 8 september naar de Matexi Kijkdag in 4 Fonteinen. 

Je kan dan voor het eerst kennis maken met het aanbod in ons nieuwste gebouw. In Zen komen 23 ruime appartementen  & een unieke woning in loftstijl. Ons team gidst je graag door het aanbod.

Beleef de buurt

Maar er is ook veel meer. We laten je zondag heel de buurt beleven. Zo kan je al fietsend of wandelend de buurt verkennen, je kan mee op een geleide tocht, een kijkje nemen in onze kijkwoning en -appartementen, je kan van de omgeving en drankje genieten op een boot, of deelnemen aan de andere randactiviteiten.

Matexi Kijkdag  + lancering Zen

Zondag 8 september, van 10u tot 17u
Locatie: Broekplein, Vilvoorde 

Meer nieuws en inspiratie

Alle berichten
CTA Elena

Interesse, vragen of suggesties?
Elena helpt je graag verder.